Rezerva acum !
Nume Prenume: Email:
Numar telefon: Data Check-in:
Nr. nopti: Camere: Adulti:
Security Code

suna acum

+4 0364 110 936

FILOZOFIE

 

 

Prin panorama de neuitat si "soaptele" de eleganta ale Belle Epoque, Comtessa este un univers ademenitor in care sa te pierzi si sa te regasesti in egala masura.

Camerele luminoase si inalte, cu vederi uimitoare la orizont, culorile delicate si vii ale covoarelor tesute artizanal in casa, picturile in ulei si acril, creeaza un ambient aerisit, ideal pentru o sedere de lunga durata. Mobilier puristic si linii clare - mai putin inseamna, totusi, mai mult. Destinatia "Comtessa", in vecinatatea orasului Cluj-Napoca, se concentreaza asupra esentialului: o atmosfera cu stil si caldura pentru ore de delectare si odihna, insotite de retete culinare exquisite si vinuri alese.

Camerele sunt dotate cu mobilier minimalist, cu covoare artizanale delicat lucrate manual, unicat si obiecte decorative brodate manual, care stralucesc in contrast cu draperiile multicolore si fotoliile inspirate din mai multe epoci. Pardoseala din lemn laminat de culoare gri si baile filigrane cu cabine de dus la nivel cu podeaua ofera un sanctuar infuzat de eleganta distincta.

Camerele proiectate cu camera de zi, zona de luat masa si bucatarie (in curand) ofera oaspetilor sai o experienta autentica. 

 

Sa discutam pe social media
ofertele speciale sunt aici