Rezerva acum !
Nume Prenume: Email:
Numar telefon: Data Check-in:
Nr. nopti: Camere: Adulti:
Security Code

suna acum

+4 0364 110 936

Cazare Jucu

 Jucu, revelatia clujeana in materie de turism si servicii

Despre comuna Jucu s-a auzit mult la nivel in ultimii ani. Localitatea clujeana a facut insa mai mult obiectul articolelor din presa economica, date fiind firmele care si-au stabilit in aceasta localitate comandamentul. Totul a inceput odata cu venirea in zona a finlandezilor de la Nokia, starnind invidia altor localitati care curtau la acea vreme gigantul in materie de telefonie mobila, aflat in cautare de noi oportunitati de externalizare a capacitatii sale de productie. Comuna Jucu a oferit insa cadrul optim pentru expansiunea unei companii de asemenea calibru, data fiind apropierea de granita de est a tarii, cu acces facul la noduri rutiere, la drumuri europene si autostrazi, absolut necesare atunci cand vorbim despre aprovizionare cu materiale si distributia de produse finite. Un alt atuu a fost apropierea de Cluj-Napoca, oras situat in inima Ardealului si unul dintre cele mai mari centre economice si turistice ale tarii. Astfel, investitorii veniti aici beneficiau de aeroport la standarde internationale, modernizat pe fonduri europene si guvernamentale, precum si de o cultura antreprenoriala dezvoltata a mediului de afaceri local. Dincolo de acestea, in alegerea zonei din proximitatea Clujului au contribuit mult si autoritatile locale, care au pus la dispozitia investitorilor straini numeroase facilitati, oferind suprafete generoase de teren, cai de acces asfaltate si toate utilitatile necesare unor spatii de productie si birouri la standarde europene. 
Dincolo de aceste facilitati, comuna Jucu atrage si prin cadrul sau natural si privelistile uimitoare, oferind celor care aleg sa se cazeze in aceasta zona un cadru potrivit pentru odihna si relaxare. Comuna Jucu se invecineaza cu o alta localitate cunoscuta din proximitatea Clujului, Apahida, fiind strabatuta de Somesul Mic. Din cele cinci localitati, trei au in componenta cuvantul Jucu – Jucu de Sus, Jucu de Mijloc si Jucu Herghelie, toate fiind vanate de investitori pentru facilitatile economice oferite. 
Pe fondul acestei expansiuni, aparitia unitatilor de cazare, a hotelurilor si pensiunilor, erau de la sine intelese, conditiile oferite de acestea raspunzand exigentelor impuse de board-uri ale unor companii de renume, satisfacand totodata si nevoia angajatilor sau partenerilor din tara de a beneficia de odihna si refacere. 
 
Sa discutam pe social media
ofertele speciale sunt aici