Rezerva acum !
Nume Prenume: Email:
Numar telefon: Data Check-in:
Nr. nopti: Camere: Adulti:
Security Code

suna acum

+4 0364 110 936

Hotel Delonghi Cluj

 Amprenta italiana pe colinele Clujului 

Comuna Jucu, din proximitatea municipiului Cluj-Napoca, ramane un punct de reper pe harta investitiilor straine in Romania. Localitatea clujeana, situata la o aruncatura de bat de colinele clujene, s-a facut remarcata in anii din urma prin gazduirea gigantului finlandez de telefonie mobila Nokia. Globalizarea si tendintele in materie de telefonie mobila au condus insa la plecarea investitorului finlandez de la Jucu, deschizand astfel oportunitatea altor giganti mondiali in a beneficia de spatiile generoase si facilitatile de productie puse la dispozitie de autoritatile locale. Astfel, spatiile Nokia au fost cumparate in scurt timp de catre cunoscutul producator italian de electrocasnice DeLonghi. Achizitia spatiilor a avut loc in 2012, iar in anul urmator a inceput productia. Prin venirea De Longhi la Cluj, au fost oferite numeroase locuri de munca localnicilor si nu numai. 
Dezvoltarea economica a comunei Jucu nu putea ramane fara urmari. Angajatii romani si straini, dar si restul investitorilor veniti sa testeze piata, au ramas impresionati de frumusetea locurilor si de facilitatile oferite. In incercarea de a face sederea cat mai placuta in zona, dezvoltatorii locali au pus bazele unei infrastructuri hoteliere la cele mai inalte standarde. Astfel, turistii si investitorii au posibilitatea de a se caza la numeroasele hoteluri si pensiuni aparute in proximitatea zonelor industriale. Calitatea serviciilor se reflecta si prin numarul unitatilor de trei si patru stele inaugurate recent. Astfel, odata ajuns la Jucu, e imposibil sa nu ramai uimit de curatenia si de ospitalitatea pe care o gasesti la hoteluri si alte unitati de cazare. La acestea se adauga experientele culinare pe care le poti intalni, clientii avand posibilitatea sa experimenteze atat din bunatatile bucatariei traditionale transilvanene, pana la cele mai sofisticate retete cu specific mediteranean. 
O atractie in plus pentru investitorii italieni, care dupa inaugurarea fabricii si angajarea a aproximativ o mie de persoane, au in plan dezvoltarea capacitatilor de productie si continuarea procesului de recrutare de personal. Iata, asadar, o reteta a succesului ocal, prin care calitatea serviciilor hoteliere vine in intampinarea performantei impuse de marii jucatori pe piata electronicelor si electrocasnicelor. 
 
Sa discutam pe social media
ofertele speciale sunt aici