Rezerva acum !
Nume Prenume: Email:
Numar telefon: Data Check-in:
Nr. nopti: Camere: Adulti:
Security Code

suna acum

+4 0364 110 936

Hotel Emerson Cluj

 Ce au in comun americanii si clujenii?

Daca va intrebati ce au in comun americanii cu romanii, probabil ca primul lucru care va vine in minte ar fi apetenta pentru mitul lui Dracula si legendele pe aceasta tema care bantuie inca zona Transilvaniei. Daca va intrebati insa ce au in comun americanii si clujenii, atunci, unul dintre cuvintele care ne vin in minte este Emerson. Producatorul american de solutii ingineresti si electrice este prezent pe piata romaneasca de aproape zece ani, cand a deschis prima linie de productie si de cercetare in zona parcului industrial Tetarom, care a constituit baza de plecare a dezvoltarii in tara noastra. Vorbim despre un adevarat gigant al industriei americane, cu peste 120 de mii de angajati in intreaga lume, dintre care cateva zeci de mii numai in Europa. Printre diviziile cele mai cunoscute ale producatorului american se numara cele pentru managementul procesului industrial, soluitii pentru depozitarea marfurilor industriale, dar si dezvoltarea tehnologiilor ce tin de climatizare sau alimentarea retelelor electrice. 
Prin capacitatile sale de la Cluj si dezvoltarea companiei, Emerson a ajuns astazi la peste 2000 de angajati. Cu totii, atat manageri, cat si oamenii din subordine, vor avea acum si altceva in comun decat mitul lui Dracula. Este vorba despre ospitalitatea clujeana, de care ai ocazia sa te bucuri in special la hotelurile si pensiunile din zona. 
Facilitatile de cazare in aceasta zona sunt numeroase, iar la dezvoltarea acestora au contribuit si numeroasele companii multinationale instalate in parcul industrial din apropierea capitalei Ardealului. Astfel, ofertele de cazare sunt variate, acoperind servicii atat pentru cei cu venituri mai modeste, pana la cele mai pretentioase oferte in materie de facilitati de distractie, spa sau baze sportive. Iar cum americanii sunt mari amatori de miscare in aer liber, banuim ca nici angajati multinationalelor nu s-au simtit neglijati din punct de vedere al facilitatilor oferite. 
 
Sa discutam pe social media
ofertele speciale sunt aici