Rezerva acum !
Nume Prenume: Email:
Numar telefon: Data Check-in:
Nr. nopti: Camere: Adulti:
Security Code

suna acum

+4 0364 110 936

Hotel Apahida

 Daca-i bal, bal sa fie...

Nostalgicii de varsta mijlocie isi aduc aminte cu placere de melodia “Bal in Apahida”, a formatiei Semnal M si a regretatului Iuliu Merca. De la exotismul transmis de versurile melodiri, care ne duce cu gandul la nuntile traditionale transilvane, comuna Apahida de astazi s-a schimbat mult fata de cea de acum circa trei decenii. Situata in imediata vecinatate a municipiului Cluj Napoca, la mica distanta fata de Aeroportul International, comuna Apahida este cunoscuta ca un important nod feroviar si rutier, fiind o cale importanta de comunicatii intre granita de vest a tarii si capitala Ardealului. In plus, comuna Apahida are avantajul apropierii de o alta localitate care a cunoscut o dezvoltare uimitoare in ultimii ani, vorbind aici de comuna Jucu.
Aici, companiile multinationale care si-au deschis sedii si capacitati de productie, au condus la ridicarea standardelor in ceea ce priveste dezvoltarea sectorului de servicii. 
Apropierea de municipiul Cluj si toate atractiile sale, Apahida a devenit cautata pentru posibilitatile sale de cazare, turistii si cei care doresc sa faca un popas la intrarea sau la iesirea din municipiu gasind aici o gama variata de oferte, de la cele cu pretentii pana la cele pentru buzunare stramte. 
Aceasta ultima categorie de clienti are la dispozitie zeci de pensiuni si hoteluri de doua sau de trei stele, care iti ofera odihna si confortul de care ai nevoie inainte de apleca din nou la drum. Astfel, fie ca alegi sa petreci doar o noapte sau doua, fie esti in zona pentru un seminar sau pentru un simpozion in minunatul Cluj-Napoca, te vei putea bucura de linistea si confortul camerelor de hotel, in care esti intampinat cu bratele deschide de gazdele primitoare si ospitaliere. 
Deloc de neglijat, acestea au preturi mai mult decat atragatoare, in unele perioade, ofertele ajungand chiar la jumatate de pret fata de preturile hotelurilor din Cluj sau din alte zone din zona metropolitana. Multe dintre oferte sunt disponibile chiar instant, fara a fi necesara nicio rezervare sau vreo taxa suplimentara. La acest pret, primiti camere curate, dotate corespunzator pentru a-ti oferi odihna binemeritata, cu televizor, minibar, in regim single sau double sau, dupa preferinta, chiar apartamente spatioase. 
Prin urmare, daca treceti prin Apahida si simtiti ca vreti sa faceti un popas pentru a va reface fortele, nu ezitati sa opriti. Pur si simplu, contactati personalul unei pensiuni si veti fi primit cu bratele deschise
 
Sa discutam pe social media
ofertele speciale sunt aici