Rezerva acum !
Nume Prenume: Email:
Numar telefon: Data Check-in:
Nr. nopti: Camere: Adulti:
Security Code

suna acum

+4 0364 110 936

Hotel Ecolor Cluj

 De la raceala suedeza, la caldura Transilvaniei

De la inceputul expansiunii industriale a Clujului, comuna Jucu a reprezentat un punct de atractie pentru producatorii din toata lumea. Concomitent cu dezvoltarea economica, a aparut nevoia unei diversificari a pietei serviciilor. Din acest punct de vedere, un sector care s-a dezvoltat intens in ultima perioada, beneficiind de cresterea economica a zonei, a fost sectorul hotelier. Aici, pretentiile sunt pe masura, de la simple pensiuni si facilitati minime de cazare, aparand hoteluri cu zeci de camere, cu facilitati dintre cele mai moderne in ceea ce privceste masa, relaxarea si posibilitatile de petrecere a timpului liber. Peste toate, s-a facut remarcata cunoscuta ospitalitate clujeana, in care clientii sunt rasfatati cu cele mai bune servicii de cazare si masa. Iar daca va inchipuiti ca aceste unitati sunt destinate doar sefilor de multinationale, atunci va inselati, intrucat preturile la unitatile de cazare de trei stele, spre exemplu, sunt mai mult decat accesibile, acestea fiind cuprinse intre 150 si 250 de lei pe noapte, in functie de dorintele si nevoile solicitantilor (camere simple, camere duble sau apartamente).
Printre primii vare au avut posibilitatea sa testeze facilitatile de cazare din zona au fost suedezii de la Ecolor, o companie venita pe piata clujeana inca de acum zece ani. Potrivit autoritatilor locale, compania are in vedere extinderea capacitatilor sale de productie in comuna Jucu, generand astfel noi locuri de munca pe plan local si national. 
Ecolor este cunoscut ca producator de mobila local inca din 2005, producand in special pentru gigantul suedez Ikea. Firma mama se afla tot in Suedia si are o experienta pe piata productiei de mobila de peste jumatate de secol. 
In Romania, capacitatile sale de productie au inceput cu trei hale deschise in apropierea Clujului, noua investitie vizand extinderea cu o suprafata generoasa. Astfel, desi gigantul Ikea a negat in ultimii ani intentiile sale de a deschide capacitati de productie in Romania, putem spune ca multe din produsele pe care le vedem astazi in magazinele producatorului suedez sunt produse in tara noastra. 
 
Sa discutam pe social media
ofertele speciale sunt aici