Rezerva acum !
Nume Prenume: Email:
Numar telefon: Data Check-in:
Nr. nopti: Camere: Adulti:
Security Code

suna acum

+4 0364 110 936

Hotel Bosch Cluj

 Nemtii se simt ca la ei acasa la Jucu 

De cativa ani, judetul Cluj si, cu precadere, municipiul Cluj-Napoca si localitatile din jur, au devenit un adevarat punct de atractie pentru investitorii straini. Principala atractie o reprezinta apropierea de granita de vest a tarii si legaturile facile cu Occidentul, reprezentate prin drumuri europene, autostrada sau cai aeroportuare. 
Unul dintre ultimii investitori care au aterizat anul acesta la Cluj este gigantul german Bosch. Venita la Cluj in primavara acestui an, compania germana a pus bazele unui centru IT destinat in general dezvoltarii de echipamente si sisteme automatizate, din ce in ce mai folosite si mai cerute in industria constructoare de masini. 
In dezvoltarea capacitatilor sale de productie, compania Bosch a ales comuna Jucu, o localitate situata la aproximativ 20 de kilometri de municipiul resedinta de judet, la jumatate de ora de mers cu masina. 
In locatia de la Jucu, dezvoltatorii germani promit cea mai moderna unitate de productie a unitatilor de control electronice pentru automobile din intreaga lume. 
Venirea investitorilor germani si nu numai la Jucu, a condus la o atractivitate sporita insa pentru intreaga zona si, implicit, a dezvoltarii unei game mai largi de servicii. 
Una dintre industriile care au luat amploare in zonele din jurul Clujului o reprezinta sectorul hotelier. Iar venirea investitorilor si a companiilor multinationale a crescut si pretentiile in ce priveste calitatea, capacitatea si dotarile unitatilor de cazare. Astfel, hotelurile si pensiunile au luat avant in zona, fiecare unitate incercand sa se distinga de cealalta prin calitatea serviciilor oferite. Astfel, daca pana de curand hotelierii autohtoni se bazau pe oferirea unor servicii de baza, insemnand asigurarea unor facilitati minime de cazare, astazi, putem vorbi despre noi standarde impuse odata cu venirea investitorilor. Comuna Jucu, dar si alte localitati din zona metropolitana a municipiului Cluj-Napoca, au devenit adevarate puncte de atractie pentru marile branduri industriale ale Europei, dar si poluri turistice. Iar toate acestea nu constituie decat un castig, atat pentru comunitate, cat si pentru vizitatori, care se bucura de servicii hoteliere de cea mai inalta clasa. 
 
   
 
Sa discutam pe social media
ofertele speciale sunt aici