Rezerva acum !
Nume Prenume: Email:
Numar telefon: Data Check-in:
Nr. nopti: Camere: Adulti:
Security Code

suna acum

+4 0364 110 936

NATURA

NO PLACE WE´D RATHER BE.

Visati. Sărbătoriți viața. Fiti nelimitati. Noi vom avea grijă de restul. 

Bucurati-va de liniste la o o cafea de dimineata, un ceai de dupa-amiaza sau seara de vinuri si  in cea mai buna atmosfera. Acest spatiu cald, intim ofera cele mai bune preparate din bucataria romaneasca si din cea internationala. Exponatele, mesele din lemn, scaunele cu un design special si antichitatile intretin un flair cultural retro si bonom. 

Bucurati-va de peisajul uimitor al restaurantului nostru exclusiv, cu vedere la una dintre cele mai frumoase minuni ale lumii: natura. Relaxati-va cu sucuri de fructe proaspete si bauturi exotice combinate cu flair romanesc. 

Savurati o masa de care merita sa va amintiti intr-unul din cele mai spectaculoase restaurante din zona limitrofa a Clujului. Decorul Belle Epoque, soul-blues si modern fascineaza oaspetii la fel de mult ca si meniurile inspirate din toate colturile lumii si pregatite cu grija. 

Tehnici moderne intalnesc tehnici clasice si regionale, cu mancaruri inovatoare, ca muschiuletul in unt si m, fel pe care vi-l recomanda cu blandetea-i binecunoscuta, Ileana Cosanzeana a Romaniei, actrita "..." 

Fiti gazda unui dineu privat sau a unei peteceri private in restaurantul vilei Comtessa, inconjurat de o colectie de arta romantica si contemporana. Meniurile personalizate si asocierile de vin va vor produce o experienta de neuitat pentru fiecare celebrare.


 

Sa discutam pe social media
ofertele speciale sunt aici